gra forumowa o naruto
Głowa klanu Hyuuga
robie hakke shuumpo za saska on nie widzial tego ani nie przewidzial robie mu Hakke Rokujuuyonshou i równiez traci chakre calutka
Lord Feudalny
Ja szybko odskakuje...no a potem rzucam smokebomb
Głowa klanu Hyuuga
uzywam hakke shuumpo i oddalam sie od was na pobliski dach
Lord Feudalny
Itachi Sama napisał:
(heh) uzywam bunshin no jutsu i tworze 20 klonuw
Robiłem wcześniej klony ^.^
Walisz w klona a ja z Boku wbijam 2 wakizaszi w twoje susano iedne w glowe a drugie w ramie
Ostatnio edytowany przez Itachi Sama (2009-02-06 22:33:17)
Głowa klanu Hyuuga
uzywam hakke shuunpo jestem za saskiem kumuluje w dloni 5mln chakry i przebijam w 1 miejscu tarcze amaterasu i rozcinam ci ostro bark tak ze nie poruszysz juz prawą reką po czym znowu hakke shuunpo i oddala sie na daszek
tworze 50 raiton bunshinow ktore okrazaja cie, polowa robi chidorigatane a polowa chidori senbon.
biegaja wokul ciebie i z zaskoczenia te z tylu (te z chidori senbon) atakuja cie z gury a ta druga polowa normalnie od przodu.ledwo zyjesz bo tego nie uniknąłeś bo nie przewidziałeś moich ruchów i miałeś za malo czasu.
Lord Feudalny
Wykorzystuje moje bunshiny do odwrucenia uwagi i atakuje ciebie z wszytskich stron nie uniknales bo nie wiedziales ktury jest prawdziwy
w Dawida
Ostatnio edytowany przez Itachi Sama (2009-02-06 22:35:43)
Głowa klanu Hyuuga
wykrylem atak saska z przodu wie czrobilem kaitena duzego ze rozjebalo dach i twoje klony a nstepnie hakke shuumpo i jestem w minute 50km od pola walki
Lord Feudalny
"Ten prawdziwy" Zrobil unik przed twoja techinka i przygotowuje sie do rzutu
wycofal sie na 40 metrów
Głowa klanu Hyuuga
robie hakke shuunpo w strone saske klepie go macno po plecach dlonia naladowana 1mil chakry ze przebilem jego tarcze i go przewracam na ziemie simieje sie i dalej robie hakke shuunpo i jestem spowrotem w konoha
Głowa klanu Hyuuga
Hyuuga sama napisał:
klepie go macno po plecach dlonia naladowana 1mil chakry ze przebilem jego tarczesie i dalej robie hakke shuunpo i
wiec nie stracilem reki