gra forumowa o naruto
Głowa klanu Hyuuga
opis: guren prowadzi do orachimaru ogromą grupe ludzi w której jest 500 mocnych ninja musimy ich pokonac i w miare mozliwosci zlapac guren oczywsicie ja mg
Skład:
Itachi sama
Tobi Uchiha
Jinchuriki
zapis
Lord Feudalny
ja się zapisuję
xD
Głowa klanu Hyuuga
ok zaczynamy kolejnosc ruchuw itachi potem tobi ja ofc mg
więc grupa 50 ludzi wybiegla na przud na zwiady a na tylnej strazy zostalo ich 15
Lord Feudalny
Robie kagebunshin no jutsu kiedy oni się zbliżają robie Bunshin Daibakuha
Jinchuriki
podbiegan do tych 15 od tylu ścinam 3 głowy kataną potem wlączam sharingana i pokonuje ich w taijutsu(bo mam katanke)
Głowa klanu Hyuuga
itachi zabiles ich 35 a tobi zabil 12 dwóch ludzi zajmuje uwage tobiego a trzeci biegnie po posilki
dwóch robi katona hausenke w itachiego (wypuszczaja po 3 kule)
Lord Feudalny
właczam sharingana i używam mojej techniki Amakakju i wkladam w to 10 milionuw czakry zostaje mi z 84mil.czakry
Jinchuriki
zauwazaja uciekiniera rzucam w w plecy katana i pada martwy pozostalych pokonuje w taijutsu i uzywam bunhin no jutsu i biegne razem z klonami do przeciwnika
Głowa klanu Hyuuga
itachi zabil ich 115 tym atakiem tobi zabil narazie 3
100 biegnie w strone itasia zeby go zabic
widzac klony tobiego biegnie w jego kierunku 50
Lord Feudalny
puszczam 3 Gokakyou każdy za 1mil.chakryRobie chidori a resztę zabijam Suigadan
(powinno ich DUŻO paść)
Zostalo mi 80 mil.chakry
Jinchuriki
nagle czuje przyplyw mocy zdobywam 2 poziom sharingana i wszytskich 50 rozwalam bez problemu katana bez drasniecia
Głowa klanu Hyuuga
tobi gratuluje 2 poziomu sharingana itach zabil juz lacznie 215 ludzi a tobi 75 zostalo ich tylko 310 wszyscy staneli w duzej grupie i próbuja zrobic tarcze z wiatru
Lord Feudalny
Robie super druper wyjebistą techinke Amakakju i wkladam w to 40mil.chakry zniszczenia sa ogromne ale wszyscy powinni pasc wlacznie z Guren
zostaje mi 40mil. chakry
Jinchuriki
a wiec event skonczony